YODER SMOKERS

 

Podjetje Yoder smokers je v Ameriki in svetu poznano kot proizvajalec visoko kvalitetnih, profesionalnih smokerjev in žarov, ki so primerni za ljubiteljske kot tudi profesionalne kuharje. Vse smokerje ročno varijo in izdelujejo izšolani mojstri in sicer v ameriški zvezni državi Kansas, ki je znana kot ena izmed 4 zveznih držav, ki skupaj tvorijo takoimenovani “Southeren BBQ trail”. Smokerji podjetja Yoder smokers so izdelani iz najboljšega masivnega jekla, ki pri vseh izdelkih dosega debelino vsaj 6mm.

Ko kupujete Yoder smoker, ne kupujete smokerja iz tanke pločevine, ki vam jo bo načela rja že po nekaj letih, ampak kupujete vrhunski produkt, ki vam bo služil leta oziroma desetletja in ki ga bodo uporabljali tudi vaši otroci. Konstrukcija smokerjev le teh ne naredi samo najbolj trpežnih na trgu, ampak tudi zelo uporabnih. Zaradi odlične izolacije Yoder smokerji omogočajo dimljenje tudi pozimi, zmanjšujejo porabo lesa in peletov, ter ustvarjajo idealne pogoje za “low&slow” obdelavo mesa, ki s tem postopkom doseže izredno sočnost in mehkost.

Toda to še ni vse! Na Yoder smokerjih lahko dosežete tudi tako velike temperature, da si lahko na domačem vrtu ali vaši restavraciji spečete odličen steak ali svoj najljubši hamburger.

Ponosni smo, da vam lahko kot ekskluzivni uvoznik in distributer Yoder smokerje ponudimo tudi v Sloveniji. Za informacije ali nakup nam prosimo pišite na info@yoder.si in začnite svoje BBQ popotovanje, ter postanite pravi slovenski “Pitmaster”!

 

BBQ-Yoder-Smokers-Smokerji-Grill-Žar-Steak-Burger-Rebrca-Dimljenje

Comments are closed.